Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Αφγανοί προσπάθησαν να κάψουν ζωντανούς Μαροκινούς στη Χίο +vid ~ Χαμός και στη Θεσσαλονίκη

 
Καμία σύλληψη βάσει του "αντιρατσιστικού νόμου"...

Εάν δεν έχουν πόλεμο στο Μαρόκο και στο Αφγανιστάν, μπορεί να μου πει κάποιος, τί δουλειά έχουν οι νεαροί αυτοί εγκληματίες να βρίσκονται σε ένα ελληνικό νησί, να τους ταΐζουμε, να τους ποτίζουμε, να τους χαρτζηλικώνουμε, να τους φυλάνε Έλληνες αστυνομικοί, και να προσπαθεί και η μια εθνότητα να εξοντώσει την άλλη;

Ένταση και αναταραχή επικράτησε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στον καταυλισμό λαθροεισβολέων της Σούδας στη Χίο, όταν...
στις 07:20 ομάδα Αφγανών πυρπόλησε κι έκαψε σκηνή στην οποία διέμεναν 8 μετανάστες από το Μαρόκο.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους Αστυνομικούς η επίθεση δεν είχε κανένα κίνητρο αφού δεν είχε προηγηθεί καυγάς ή άλλο περιστατικό (ναι καλά OMG & 3LOL). Για καλή τους τύχη οι 8 Μαροκινοί αντιλήφθηκαν έγκαιρα την πυρκαγιά και βγήκαν έξω από τη σκηνή, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά παραδόθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Για λόγους ασφάλειας και υπό τον φόβο νέων επεισοδίων η Αστυνομία ενίσχυσε την παρουσία της στον καταυλισμό, ο οποίος περικυκλώθηκε και από τις δύο πλευρές από δυνάμεις τον ΜΑΤ.








Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο με ρόπαλα και σιδερόβεργες μεταξύ ρατσιστών λαθροεισβολεών



Συμπλοκή μεταξύ ρατσιστών λαθρομεταναστών σημειώθηκε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου στη δομή φιλοξενίας λαθροεισβολέων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας "Σύρος" ζήτησε από έναν "Αφγανό" να του δανείσει ένα ηχείο προκειμένου να ακούσει μουσική.

Ο "Αφγανός" του απάντησε ότι δεν μπορεί να του το δώσει και τότε ο "Σύρος" του επιτέθηκε μαζί με την παρέα του.

Η συμπλοκή επεκτάθηκε με περισσότερα από 100 άτομα να παίρνουν μέρος σε αυτήν.

Αρκετοί από τους εμπλεκόμενους πήραν στα χέρια τους ρόπαλα και σιδερόβεργες, ενώ κάποιοι από αυτούς έφτασαν μέχρι το αστυνομικό κουβούκλιο.

Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο κάλεσαν άμεσα ενισχύσεις.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, της Ασφάλειας και μία διμοιρία των ΜΑT και έτσι η κατάσταση ηρέμησε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου