Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Viral οι φωτογραφίες της 11χρονης Πόντιας με το κατσικάκι στα χιόνια


Η τρυφερή ιστορία μίας 11χρονης βοσκοπούλας από τον Πόντο, που ξεγέννησε την κατσίκα της και έσωσε την ίδια και το νεογνό της, κουβαλώντας τους με τη βοήθεια του σκύλου της, μέσα στα χιόνια, έχει γίνει viral.

Η μικρή Χαμντού Σενά Μπιλγκίν από το Γιάγτσιλαρ της Ριζούντας, στη Μαύρη Θάλασσα, την ώρα που γύριζε σπίτι το κοπάδι με τα πρόβατα και τις κατσίκες, διαπίστωσε ότι μία κατσίκα ετοιμαζόταν να γεννήσει. Το χιόνι σκέπαζ τα πόδια της, το κρύο ήταν τσουχτερό, ενώ ήδη άρχιζαν να πέφτουν ξανά οι πρώτες νιφάδες.

O μόνος τρόπος για να βοηθήσει την μητέρα αλλά και το νεογνό να επιζήσουν...
και να επιστρέψουν σπίτι, ήταν να τα κουβαλήσει.

Δεν μπορούσε, όμως να τα καταφέρει μόνη της. Έτσι λοιπόν, έδεσε την κατσίκα που μόλις είχε γεννήσει στην πλάτη της, ενώ το νεογέννητο κατσικάκι το έβαλε μέσα στην σχολική της τσάντα, προκειμένου να παραμείνει ζεστό, και στη συνέχεια έδεσε την τσάντα στην πλάτη του πιο πιστού της φίλου, του σκύλου της Τόμι!

Στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι, συνάντησε τον 15χρονο αδελφό της Αλί Ραχμάν, ο οποίος πήγαινε να την βρει καθώς ανησυχούσε γι' αυτήν λόγω της κακοκαιρίας.

Μόλις ο 15χρονος αντίκρισε αυτή την υπέροχη εικόνα, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και τράβηξε φωτογραφίες, οι οποίες διακινήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ στο διαδίκτυο, προκαλώντας το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών δικτύων, που έκαναν ρεπορτάζ την περιπέτεια της μικρής Μπιλγκίν.













3 σχόλια:

r+w είπε...

Ωραία κοπέλα .... και Ποντία ...

Κρασοπατήρ είπε...

Στο Έθνος φυσικά, ο αρθρογράφος την αποκαλεί "τουρκάλα".

r+w είπε...

Η ιστορία πάτα γράφεται από τους νικητές αγαπητέ ...

Δημοσίευση σχολίου