Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ε, όχι και σύμβολο της Δημοκρατίας ο "άνδρας με τον ασύρματο"!


Το τι ακούστηκε από τους επισήμους στα εγκαίνια του «μουσείου» για τον Μπελογιάννη δεν το χωρά ο νους. Μορφή που «υπερβαίνει τα όρια της Αριστεράς» χαρακτήρισε τον εκτελεσθέντα για κατασκοπεία ο Τσίπρας. Είναι, είπε, «σύμβολο για την ειρήνευση και τη δημοκρατία»! Αυτός που είχε πολεμήσει για να επιβληθεί κομμουνισμός στην Ελλάδα;

Και ποια δημοκρατία, τη «λαϊκή», σαν αυτές που είχαν οι γείτονες στα Βαλκάνια και κατέληξαν...
να έχουν για μια ολόκληρη δεκαετία την πορνεία ως μόνο εξαγώγιμο προϊόν;

Εδώ υπάρχει μια τεράστια αντίφαση, η οποία είναι φυσικό να μην ενοχλεί καθόλου τους κομμουνιστές που μας κυβερνούν. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Κέρδισαν τον Εμφύλιο το 1981, αναγνωρίστηκε η «Εαμοκρατία» στην ύπαιθρο ως «εθνική αντίσταση» και, έκτοτε, συστηματικά συγχέουν την πραγματική δημοκρατία, όπως αναπτύχθηκε στη Δύση, με τις στυγνότερες δικτατορίες που γνώρισε ο 20ός αιώνας. Επιβάλλουν σταδιακά –και το έχουν ήδη καταφέρει― τη δική τους, μεροληπτική ανάγνωση της Ιστορίας.

Εκείνο, όμως, που αδυνατώ να συλλάβω είναι η αιδήμων σιωπή της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι χθες το βράδυ, δεν είδα καμία ανακοίνωση να επιχειρεί, για τους τύπους έστω, να αντικρούσει τις ανοησίες. Μήπως συμφωνούν και ντρέπονται να το πουν; Τους εκφράζουν και εκείνους οι έπαινοι του πρωθυπουργού για τον Μπελογιάννη; ΄Η, απλώς, παριστάνουν ότι δεν τρέχει τίποτε, επειδή φοβούνται, επειδή τους κρατάει το μόνιμο κόμπλεξ τους έναντι της Αριστεράς;

Συγγνώμη αν σας ενοχλεί, αλλά θα το ξαναπώ: η Αριστερά κέρδισε στην Ελλάδα και σήμερα την καταστρέφει, λόγω της βαριάς βλακείας της Δεξιάς.

Η Δεξιά ευθύνεται για τη μεγάλη αντίφαση που δεν επιτρέπει στην κοινωνία μας να πάει μπροστά.

Η Δεξιά ευθύνεται αν γίναμε μια χώρα ηλιθίων, που θα ήθελαν να έχουν κερδίσει τον Εμφύλιο οι κομμουνιστές και, συγχρόνως, θεωρούν «δικαίωμα» να απολαμβάνουν τα αγαθά του καπιταλισμού. Η δε σιωπή της Ν.Δ. στο συγκεκριμένο περιστατικό απλώς το επιβεβαιώνει. Και, τέλος πάντων, αν τόσο πολύ συγκινούνται με τον Μπελογιάννη στη Ν.Δ., ας έστελναν έναν εκπρόσωπο.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

 
Τυπικά είναι τα εγκαίνια του «μουσείου» για τον Μπελογιάννη στη γενέτειρά του, Αμαλιάδα. Ουσιαστικά, οι κομμουνιστές γιορτάζουν τη νίκη τους στον "Εμφύλιο" – αν δεν το έχετε καταλάβει...








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”: Ο Μπελογιάννης καταδικάστηκε ως κατάσκοπος και όχι για τις ιδέες του!
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 - 21:59

Μέσα σε λίγες μόλις λέξεις η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» παρουσιάζει όλη την αλήθεια για τον αδίστακτο κομμουνιστή εγκληματία Μπελογιάννη.

Υπό τον τίτλο «Ντροπή» γράφονται τα εξής: «Σε αντίθεση με τις εντυπώσεις που έχει καλλιεργήσει η αριστερή προπαγάνδα, ο Νίκος Μπελογιάννης δεν κατεδικάσθη για τις ιδέες του. Κατεδικάσθη και εξετελέσθη για συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες συνιστούσαν κατασκοπεία υπέρ ξένης, εχθρικής εκείνη την εποχή, χώρας. Είναι γεγονός ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις εμφορούμενος από ιδεολογικά κίνητρα. Αισθανόταν ότι ανήκει στο καθεστώς της Σοβιετίας και όχι στο ελληνικό Έθνος. Και υπέρ αυτού του καθεστώτος ενεργούσε.

Προβαίνοντας σε ενέργειες που υπενόμευσαν την ασφάλεια του ελληνικού Κράτους. Συνεπώς η Σοβιετική Ένωσις, θα είχε κάθε λόγο να τον τιμά. Όμως το εγκληματικό εκείνο καθεστώς, έχει καταρρεύσει εδώ και δεκαετίες υπό το βάρος των εγκλημάτων και των ανομημάτων του. Και έρχονται τώρα, κάποιοι λειτουργοί του ελληνικού Κράτους, το οποίο ο Μπελογιάννης ήθελε να καταλύσει, και ιδρύουν μουσείο στην μνήμη του. Ντροπή».

Όντως, μόνο ντροπή αρμόζει σ΄όσους διαστρεβλώνουν την Ιστορία, τιμώντας έναν καταδικασμένο κατάσκοπο της Σοβιετικής Ένωσης και «γλείφτη» του δολοφόνου δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων Στάλιν. Ντροπή, όμως, και στη ΝΔ, η οποία με την μαζοχιστική τάση δεκαετιών και με την θλιβερή και ηττοπαθή νοοτροπία «Τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς» προετοίμασε καταλλήλως το έδαφος για τα αίσχη των τελευταίων ημερών.


Κρασοπατήρ είπε...

+1

Δημοσίευση σχολίου