Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Game of Thrones ~ Δείτε πόσα θα παίρνουνε οι βασικοί πρωταγωνιστές για κάθε επεισόδιο


Τα ποσά για τις Season 7 και 8 είναι τα υψηλότερα στην ιστορία της τηλεόρασης.

Έχουμε ακούσει για παχυλούς μισθούς στο Hollywood και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και στην τηλεόραση, με τρανταχτά παραδείγματα όπως τα Φιλαράκια και της Jennifer Aniston και του cast του The Big Bang Theory, όπου οι ηθοποιοί λάμβαναν περί...
το 1$ εκατομμύρια ανά επεισόδιο. Το ρεκόρ αυτό φαίνεται πως έσπασε -για πλάκα κιόλας- το Game of Thrones, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το The Daily Express, πέντε από τα κύρια μέλη του cast της σειράς θα λαμβάνουν έναν πλουσιοπάροχο μισθό για κάθε επεισόδιο για τις Season 7 και Season 8.

Συγκεκριμένα, οι Peter Dinklage (Tyrion), Kit Harington (Jon Snow), Emilia Clarke (Khaleesi), Lena Headey(Cersei) και Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) θα λαμβάνουν χάρη σε διάφορα περίπλοκα μπόνους στα συμβόλαια τους περί τα -κρατηθείτε- $2.6 εκατομμύρια (!) για κάθε επεισόδιο από τις δύο εναπομείναντες σεζόν. Με λίγα πρόχειρα μαθηματικά, ο καθένας τους θα προσθέσει συνολικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς του περίπου $34 εκατομμύρια μέχρι να προβληθούν τα τελευταία 13 επεισόδια του Game of Thrones. Έτσι, το HBO διασφαλίζει την μονιμότητα του πολύτιμου cast, τινάζοντας όμως την "μπάνκα" στον αέρα.

Η 7η σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί στις 16 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ https://unboxholics.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου