Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Διάσημοι που παραδέχτηκαν σε μεγάλη ηλικία ότι είναι gay +pics


Όσο περνούν τα χρόνια, το θέμα της ομοφυλοφιλίας γίνεται όλο και πιο αποδεκτό (god bless the media) ως πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο.

Παραμένει όμως ταμπού, ακόμη και για τους «επώνυμους» που, όπως φαινεται θεωρούν ότι δεν το ξεπερνούν παρά μόνο σε αρκετά προχωρημένη ηλικία. Ιδού τα πιο τρανταχτά παραδείγματα.


  Τζορτζ Τακέι. Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του στο θρυλικό Star Treck αποκάλυψε ότι είναι γκέι το 2005 μέσω επίσημης ανακοίνωσης στο Associated Press. Ήταν 68 ετών.




 Ο θρύλος της αμερικανικής μουσικής, Μπάρι Μάνιλοου, μόλις στα 73 χρόνια του αποκάλυψε τη μεγάλη αλήθεια, την οποία κρατούσε μυστική από φόβο μήπως απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Ο Μάνιλοου όχι μόνο παραδέχτηκε ότι είναι γκέι, αλλά ότι είναι παντρεμένος με τον εδώ και 39 (!) χρόνια σύντροφο -και μάνατζέρ- του, Γκάρι Κιφ.



 Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν: Όλος ο γυναικείος πληθυσμός ήταν ερωτευμένος μαζί του -και μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε ο ρόλο του ιερωμένου «Ραλφ ΝτεΜπρίκασαρ» στην τηλεοπτική σειρά «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» (1983) [φωτό επάνω] Εκείνος όμως προτιμούσε τους άντρες. Έφτασε όμως στα 64, το 2003 για να το παραδεχτεί δημοσίως, μέσα από τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Shattered Love»



 Ο μεγιστάνας της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας Κλάιβ Ντέιβις ήταν 80 ετών όταν αποκάλυψε ότι είναι bisexual στην αυτοβιογραφία που κυκλοφόρησε το 2013





 Κέλι ΜακΓκίλις: Η κινηματογραφική αγαπημένη του Τομ Κρουζ στο θρυλικό Top Gun του 1986 έφτασε 51ός ετών (2009) για να παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη.






 Τζόελ Γκρέι: Ο συμπρωταγωνιστής της Λάιζα Μινέλι στο θρυλικό Καμπαρέ του 1972 και πατέρας της Τζένιφερ Γκρέι (της «Μπέιμπι» του Dirty Dancing, για όποιον δεν την αναγνώρισε στη φωτογραφία επάνω) αποκαλύφθηκε ως γκέι το 2015. Ήταν 82 ετών.







 Όταν η αμερικανίδα αστροναύτης Σάλι Ράιντ πέθανε το 2012 σε ηλικία 61ός ετών, η νεκρολογία της αποκάλυπτε ότι ήταν σε σχέση μετην Ταμ Ο' Σόνεσι για 25 χρόνια.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.
ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου