Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Αρχαίοι Εξωγήινοι S12E13 ~ Εξωγήινες μετενσαρκώσεις HD (Βίντεο)


Σε ολόκληρο τον κόσμο, πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν στη μετενσάρκωση, την πεποίθηση ότι μια ψυχή μπορεί να ξαναγεννηθεί σε ένα διαφορετικό σώμα μετά το θάνατο.
Σημαντικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο έχουν τμήματα για την μελέτη της μετενσάρκωσης και σύμφωνα με την έρευνά τους υπάρχει ένα αυξανόμενο σύνολο στοιχείων που υποδεικνύει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να θυμούνται προηγούμενες ζωές.
Οι θεωρητικοί των Αρχαίων Αστροναυτών υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει μόνο μετενσάρκωση, αλλά οι εξωγήινοι πρόγονοί μας έχουν σχεδιάσει ειδικά το ανθρώπινο σώμα να είναι ένα σκάφος για τις εξωγήινες οντότητες. Οι ηγέτες του κόσμου, όπως ο Δαλάι Λάμα ακόμη και ο Σαντάμ Χουσεΐν, ισχυρίζονται ότι είναι οι μετενσάρκωση ισχυρών μορφών από προηγούμενα πρόσωπα με εξωγήινη σχέση. Εάν οι ψυχές πράγματι ανακυκλώνονται μέσω διαφόρων μορφών, είναι απλώς η φυσική συνέχεια της ζωής - ή μήπως αυτή η διαδικασία θα κατευθυνθεί προς κάποιο μεγαλύτερο τέλος; Ένα που φτάνει πολύ πέρα από τη Γη;
(Περιγραφή από http://greekdocumentaries2.blogspot.gr)








*Ευχαριστούμε τον omadaE για τους υπότιλους

Όλα τα προηγούμενα βίντεο της σειράς, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε υποτιτλισμένα στην κατηγορία "Περίεργα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου