Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Πόσο πιο ξεφτίλα ρε ΣΥΡΙΖΑίοι; ~ «Θρηνώ» λέει ο Δημαράς...


Ο Οικολόγος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Θρηνώ για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους»

«Ανθρωπάκια»! Αυτή η λέξη που εκτοξεύτηκε από μέλος της αντιπολίτευσης, προκειμένου να περιγράψει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν που ενόχλησε τον Γιώργο Δημαρά, όπως ο ίδιος ανέφερε, πριν προχωρήσει σε ένα ρεσιτάλ «θρήνου» και «αυτό-οικτιρμού» που κατέληξε στο «θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή».

«Δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την δημόσια περιουσία άμεσα ή έμμεσα σε ξένα συμφέροντα. Που αλλού γίνεται αυτό;» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει «λυπάμαι πραγματικά για την τραγική κατάσταση της πατρίδας. Όπως λυπάμαι για την κατάσταση στο κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοκριτική. Όταν ακούω ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Όταν ακούω λέξεις όπως αλήτης ή αλητεία. Όταν ακούω για βουλευτές ολόκληρων ΚΟ που έχουν προσωπικότητες με ήθος να χαρακτηρίζονται ανθρωπάκια. Ακούστηκε αυτό για ολόκληρη ΚΟ».

Με φωνή γεμάτη «κόμπους» από συγκίνηση υποστήριξε πως «Θρηνώ  για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους». Παράλληλα όμως έσπευσε να διευκρινίσει ότι «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα αν και δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη προοπτική» θυμίζοντας με τον τρόπο αυτό δεκάδες βουλευτές προηγούμενων κυβερνήσεων που αν και διαφωνούσαν με τα προωθούμενα μέτρα και το έλεγαν δημόσια δεν είχαν το σθένος να διαφοροποιηθούν.

Ο κ. Δημαράς επιχείρησε δε να δικαιολογήσει την θετική του ψήφο – αν και με πόνο ψυχής – λέγοντας πως δεν επιθυμεί να «έρθουν στην κυβέρνηση όσοι κατέστρεψαν την πατρίδα» για να συνεχίσει με όσα τον κάνουν να λυπάται. «Λυπάμαι για τους βουλευτές που έχουν βολευτεί στα προνόμιά τους και έχουν 2 αστυνομικούς. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών προηγούμενων κυβερνήσεων. Θρηνώ γιατί  το πρώην ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας μπορεί να βγει στο σφυρί αντί να αξιοποιηθεί ως πολιτιστικό κέντρο».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση και οι βουλευτές που την στηρίζουν «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Αυτό είναι κατάντια». «Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη» (!) είπε σε άλλο σημείο εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό και τους Οικολόγους μιας και εκπροσωπεί την συγκεκριμένη τάση στον ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει ότι πέραν των άλλων θρηνεί και για το ότι «οι Έλληνες διαφορετικών ομάδων δεν  μπορούν να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες ποδοσφαίρου».

Κάλεσε δε τους νέους «να μην πιστεύουν όσους τους λένε ότι υπάρχει εύκολος δρόμος. Τους καλώ να συνασπιστούν όχι για να τα σπάνε αλλά να ανακαλύψουν ξανά τις ηθικές αξίες που εμείς ποδοπατήσαμε». «Υπάρχει ελπίδα;» αναρωτήθηκε για να απαντήσει «Ναι αν πάψουμε να τρωγόμαστε. Απαιτείται πολιτική συνεννόησης. Οφείλουμε μετά την αξιολόγηση να λειτουργήσουμε με θετικό πρόσημο». Τέλος επισήμανε προς τους υπουργούς πως «άκουσα την Ντόρα Μπακογιάννη και με προβλημάτισε η παρατήρησή της ότι πρέπει να απορυθμιστούν όσα περιουσιακά στοιχεία θα πάνε στο ταμείο και όχι όσα δεν θα πάνε. Να το προσέξουμε πολύ κ υπουργέ».

 Π.Θ.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα που τίθεται πλέον επιτακτικά, είναι: Εμείς τι κάνουμε;
Α. Καθόμαστε και κοιτάμε τους πολιτικούς μας να μας ξεπουλάνε ασύστολα και τον κάθε «τεχνοκράτη» να μας πετσοκόβει κι άλλο; Μέχρι να μη μας μείνει καθόλου αίμα;

Β. Το παίρνουμε απόφαση να στείλουμε από εκεί που ήλθαν τους «δανειστές» και τους «εταίρους» μαζί με τους κόφτες τους και τους ελληνόφωνους υπηρέτες τους και παίρνουμε την Πατρίδα και τις ζωές μας πίσω;

Το ΕΠΑΜ και εγώ, επιλέγουμε ξεκάθαρα το Β. Εσύ φίλε αναγνώστη τι επιλέγεις;
http://goo.gl/OaBEQ6

Ανώνυμος είπε...

ως πότε θα εχουμε ενα ματσο ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ?
ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ, ΑΕΡΓΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΑΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΣΑ...

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΩΝ..!!
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει ομιλία - συζήτηση με θέμα: "Νικάμε το φόβο, έχουμε τη λύση!"
Το πρόγραμμα του Ε.ΠΑ.Μ. μοναδική λύση για την ανεξαρτησία της Ελλάδας και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Δεν ξεχνούμε την γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας, τιμούμε την μνήμη των νεκρών μας, παλεύουμε για τη λευτεριά και τη δημοκρατία!
Ομιλητές:
Δημήτρης Καζάκης, γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ., οικονομολόγος
Δημήτρης Κυπριώτης, στρατηγός ε.α., μέλος της Π.Γ του Ε.ΠΑ.Μ.
Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 18:30
Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου
Αλέκου Παναγούλη 13 (έναντι εκκλησίας Αγ. Δημητρίου)

http://www.epamhellas.gr/wp-content/uploads/2016/05/omilia-elefsina.jpg

r+w είπε...

Δημήτρης Καζάκης (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82)

Κρατάω το Αρθρογραφούσε, το έχει εκδώσει, το έχει συμμετάσχει, το έχει διαδραματήσει, το εργάστηκε, το φοίτησε και εγγράφηκε στην ΚΝΕ. Όλα στο παρελθόν.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Και κυρίως το πως ένας αριστερός προτρέπει τους Έλληνες να ακολουθήσουν την αριστερή πολιτική της χρεοκοπίας (από ΠΑΣΟΚ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΑΝΕΛ και ΝΔ).


Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

O Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφούσε σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι και στο περιοδικό Hellenic Nexus. Έχει εκδόσει το βιβλίο Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΜΠΗΪΑ - Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας και έχει συμμετάσχει στην εφημερίδα Το Χωνί και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Ράδιο χωρίς FM" και "e-roi". Eχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.[1]

Τα πρώτα χρόνια
Ο Δημήτρης Καζάκης κατάγεται απο την Καλαμάτα Μεσσηνίας όπου και γεννήθηκε (5 Νοεμβρίου 1962) και έζησε μέχρι τα 8 του χρόνια. Έπειτα μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και τελείωσε το σχολείο. Φοίτησε στην ΑΣΣΟΕ οικονομικά και εγγράφηκε στο ΚΚΕ από τα 18 του, αποχωρόντας οριστικά από αυτό το 1996 απογοητευμένος από την εσωτερική του λειτουργία.[2]

Επαγγελματική Σταδιοδρομία
Εργάστηκε ως στέλεχος επιχειρήσεων. [3]

Ανώνυμος είπε...

@ 24 Μαΐου 2016 - 7:33 μ.μ. 210 3428676 παρε τωαρα και ρωτα τον, ειναι ονλαιν.. ή στο mikrofonodk@gmail.com περιμενω να σακουσω.

Δημοσίευση σχολίου