Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη ~ Σύλληψη 2 λαθρομεταναστών για ρατσιστικές επιθέσεις σε Ελληνίδες


Πρώτες πρωινές ώρες χθες (01-02-2018), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, δύο λαθρομετανάστες, διότι νωρίτερα με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από 47χρονη ημεδαπή την τσάντα της.

Οι δράστες προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη εισήλθαν σε...
κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Μοναστηρίου όπου αποπειράθηκαν να αποκρύψουν ένα μικροδέμα κάνναβης και ένα μαχαίρι που κατείχαν.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι ένας εκ των προαναφερόμενων δραστών, σε δύο περιπτώσεις τον προηγούμενο μήνα, σε μια εκ των οποίων ενεργώντας από κοινού με έτερο συνεργό του, στο κέντρο της πόλης, με την απειλή χρήσης μαχαιριού αφαίρεσαν από δύο 25χρονες ημεδαπές ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο.

extra:
Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών μαχαίρωσαν νεαρό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 25χρονος Έλληνας, που έπεσε θύμα επίθεσης από τρεις Αλβανούς στην οδό Μελενίκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ένα άτομο βοήθησε τον αιμόφυρτο νεαρό να φτάσει στο νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος". Το θύμα της επίθεσης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, Αλβανοί υπήκοοι, που διακινούν απαγορευμένες ουσίες στο συγκεκριμένο σημείο πλησίασαν νεαρό Έλληνα για να του πουλήσουν ναρκωτικά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου